About

Discipline against disorder, sobriety against drunkenness, education against ignorance.

El present no existeix, tan sols és el resultat del passat i la frontera amb el futur. Som el que som pel que hem sigut. El canvi pel canvi és una xorrada: conservem el que calgui conservar, i canviem el que calgui canviar. L’estabilitat és un valor, però no absolut. Hem millorat moltes coses, però també n’hem perdut d’altres que hauria valgut la pena de conservar. La modernitat és un ídol. Anem pel camí de carregar-nos tot rastre de racionalitat i també d’espiritualitat.

Qui això escriu va estudiar una cosa que en diuen “enginyeria informàtica”. És el que al seu moment va decidir estudiar i amb el que es guanya la vida. Però els seus principals interessos rauen en la teologia, el dret canònic, la història i la política. Aviam si algun dia troba algú “de lletres” que tingui interessos “de ciències”.

El trobareu molt més en la discreció i la reserva que no en la festa i el sarau, la qual cosa no vol dir que no li agradi passar-s’ho bé. De caràcter reservat i políticament tirant cap a liberal-conservador.

All the sensitivity of a crab is hidden beneath his hard shell and it will take much care and love to bring him out of his shell and close to you.